zoom_in
keyboard_arrow_down

Randmeer kuiptent Bisonyl Dark Marine blue

Deze dektent dekt de kuip af van uw Randmeer. Deze kuiptent zorgt ervoor dat je Randmeer netjes en schoon blijft. De kuiptent is door zijn vorm en gewicht, veel sneller en gemakkelijker te plaatsen dan een zware deksel.
€ 371,07
  • Snel en veilig betalen met iDEAL Snel en veilig betalen met iDEAL
  • Snel en goed thuis bezorgd door PostNL Snel en goed thuis bezorgd door PostNL
  • 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen
Aantal
check Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze kuiptent vervangt de zware polyester deksel welke standaard wordt meegeleverd bij de Randmeer. Het voordeel van deze kuiptent is dat deze door zijn vorm en gewicht, snel en gemakkelijk te plaatsen is na het zeilen.

De kuiptent wordt gespannen over de kuip en dekt gedeeltelijk het voor- en achter dek af. De kuiptent wordt door middel van RVS haken en elastieken bevestigd op de stootrand van de Randmeer. De gebruikte haken vallen om de rubberen stootrand waardoor uw boot niet beschadig. Het voordeel van deze bevestiginsmethode is dat uw de elastieken maar 1x hoeft af te stellen!

Voor welke Randmeer is deze dektent geschikt?

Omdat de Randmeer met zowel een aangehangen als achtergehangen roer wordt geleverd moet de kuiptent daarop voorbereid zijn. Wij hebben voor beide soorten Randmeren een passende kuiptent. Kies in de dropdown box of u een Randmeer heeft met aangehangen of achtergehangen roer.

Afleverinformatie

Deze Randmeer kuiptent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202040
  • Naam : TDZ all
  • Omschrijving
  • Klik hier om meer details te krijgen

You May Also Like..