zoom_in
keyboard_arrow_down

Poly Valk kampeertent Bisonyl Dark Marine blue en Lava Grey

Deze dektent dekt uw gehele kuip af, inclusief deels het achterdek en deels het voordek. Deze is specifiek geschikt voor kampeer vakanties of trektochten.
€ 577,69
  • Snel en veilig betalen met iDEAL Snel en veilig betalen met iDEAL
  • Snel en goed thuis bezorgd door PostNL Snel en goed thuis bezorgd door PostNL
  • 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen
Aantal
check Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Poly Valk latten comfort kampeertent is speciaal ontworpen om meer ruimte onder het dekzeil te creeren. Door de latten in het dak van de dektent ontstaat een platdak waardoor er veel ruimte onder de dektent ontstaat. Ideaal om mee te gaan kamperen!

De kampeer dektent bevat extra ventilatie openingen zodat ook tijdens het slapen, eventuele condensvorming geen problemen oplevert. Aan beide zijkanten van de dektent zijn 2 ritsen aangebracht, hierdoor kan je gemakkelijk een deel van de dektent oprollen en openslaan!

De kampeertent wordt met haken en elastiek op de stootrand vastgezet. Hierdoor is het niet nodig om de dektent te verzwaren met grind of zand. Daardoor blijft de dektent licht van gewicht en gemakkelijk hanteerbaar tijdens het kamperen.

De Poly Valk dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord of stuurboord geplaatst kan worden.

Voor welke Poly Valk is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Poly Valk's. 

Afleverinformatie

Deze Poly Valk dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202049
10 Items
  • Naam : TDZ all
  • Omschrijving
  • Klik hier om meer details te krijgen

You May Also Like..