zoom_in
keyboard_arrow_down

Poly Valk dektent Bisonyl Dark Marine blue

Deze dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.
€ 247,11
  • Snel en veilig betalen met iDEAL Snel en veilig betalen met iDEAL
  • Snel en goed thuis bezorgd door PostNL Snel en goed thuis bezorgd door PostNL
  • 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen
Aantal
check Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Poly Valk dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Poly Valk dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen. Doordat het Poly Valk dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan en ontstaat er voldoende ruimte onder de dektent om in uw boot te overnachten. 

De Poly Valk dektent is uitgevoerd met twee toegangsritsen, een ter hoogte van de mast (stuurboord)en vanaf het uiteinde giek richting de spiegel van de boot. Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Poly Valk dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Poly Valk dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

De Poly Valk dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke aan bakboord of stuurboord geplaatst kan worden.

Voor welke Poly Valk is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Poly Valk's. 

Afleverinformatie

Deze Poly Valk dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202042
10 Items
  • Naam : TDZ all
  • Omschrijving
  • Klik hier om meer details te krijgen

You May Also Like..