Topdekzeilen is opgericht in 2003 door zeilers die betere dekzeilen wilden hebben voor hun eigen one-design Olympische dinghy zeilboot. Toentertijd, toen het internet en internetwinkels sterk in opkomst waren, leek de tijd wel stil te staan in de wereld van de zeilmakerij. Als je een dekzeil wilde kopen, belde je naar je lokale zeilmaker en zij verkochten je een te duur dekzeil wat maar een beetje paste en waar je vaak ook nog is 6 weken op moest wachten! Dit kon zo niet langer.

In 2003 is Topdekzeilen opgericht. In het begin van Topdekzeilen, verkochten we voornamelijk direct aan de zeiler. Naarmate we langer bestonden, kregen we meer momentum en konden we ons eigen dealernetwerk in Nederland, België en Duitsland opzetten. Daarnaast bleven we materialen ontwikkelen waaronder ons Bluetex materiaal. Het eerste acrylic materiaal wat beschikbaar kwam voor de kleinere one-design zeilboten. Alle bestaande zeilmakerijen hielden dat voor onmogelijk vanwege het prijsniveau van dergelijke doeken, wij dachten daar anders over! Daarnaast bleven we ons assortiment vergroten en onze voorraad vergroten om bij te kunnen blijven met de alsmaar toenemende vraag.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat op dit moment Topdekzeilen de EU-markt leider is in de verkoop en levering van dekzeilen en bijbehorende hoezen voor one-design zeilboten. Topdekzeilen levert op dit moment dekzeilen, dektenten en bijbehorende hoezen voor meer dan 90+ one-design zeilboten en daar komen nog steeds elk jaar nieuwe types bij!

10

TDZ DEALERS

90+

ONE-DESIGN Zeilboten

250+

TOP kwaliteits producten

10.000+

Tevreden klanten!

DE beste collectie van hoezen en dekzeilen voor one-design zeilboten

Topdekzeilen probeert iedere dag het beste te bereiken voor haar klanten. Goed passende dekzeilen, gemaakt van mooi materiaal, met innovatieve zaken en dat allemaal tegen de beste prijs! Maar we proberen dit tevens te combineren met een lagere CO2 afdruk, door gebruik te maken van recyclebare producten waar mogelijk en ons te houden aan een paar simpele maar eerlijke principes.

icon

Long-life klantenservice

Ook na de garantieperiode kan je contact met ons opnemen als er een probleem is met je dekzeil. We zijn allemaal zeilers en we helpen je graag!

icon

SUSTAINABILITY

De beroemde quote “we just borrow the world from our grandchildren” is er een die ons naar het hart staat. Waar mogelijk zorgen we ervoor dat we onze CO2-uitstoot beperken of zelfs negatief maken!

icon

Gratis retour zendingen

Zonder risico kopen en uitproberen. Als je de dektent toch wilt terugsturen kan dit gratis binnen Nederland!

icon

Pas-garantie

Je krijgt bij ons 30 dagen om je dektent op zicht te houden en te passen op je boot. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!

icon

Dealer-netwerk

Door onze contacten met de zeilmakerijen in Nederland kunnen we makkelijk en snel eventuele aanpassingen voor je uitvoeren!

icon

Voorraad

Topdekzeilen heeft de grootste voorraad dekzeilen in EU! Daarom kunnen wij erg snel leveren!