zoom_in
keyboard_arrow_down

Yngling transport dektent Bluetex Navy blue

Deze dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken voor transport op de trailer of om uw Yngling te stallen op de trailer met een staande mast.
€ 536,36
  • Snel en veilig betalen met iDEAL Snel en veilig betalen met iDEAL
  • Snel en goed thuis bezorgd door PostNL Snel en goed thuis bezorgd door PostNL
  • 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen
Aantal
check Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Yngling dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Yngling dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast op de trailer of zonder mast als transport hoes. Deze dektent is makkelijk te transformeren naar een transport dekzeil door de geplaatste rits te gebruiken. Door de rits wordt het mastgat en overtollige stof weggeritst.

De Yngling dektent is uitgevoerd met een toegangsrits, ter hoogte van de mast (bakboord). Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

De Yngling dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke in het midden van de spiegel geplaatst kan worden.

Voor welke Yngling is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Yngling's. 

Afleverinformatie

Deze Yngling dektent wordt compleet geleverd in een draagtas.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202101
  • Naam : TDZ all
  • Omschrijving
  • Klik hier om meer details te krijgen

You May Also Like..