zoom_in
keyboard_arrow_down

Yngling dektent Bluetex Navy blue

Deze dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. Deze dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen.
€ 536,36
  • Snel en veilig betalen met iDEAL Snel en veilig betalen met iDEAL
  • Snel en goed thuis bezorgd door PostNL Snel en goed thuis bezorgd door PostNL
  • 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie van Topdekzeilen
Aantal
check Op voorraad!

Algemene dektent informatie

Deze Yngling dektent dekt uw gehele boot af, inclusief achterdek en voordek. De Yngling dektent is geschikt om te gebruiken met een staande mast en wordt over de giek gespannen (zonder een mik te gebruiken). Doordat het Yngling dekzeil over de giek gespannen wordt, blijft er geen water in de dektent staan. 

De Yngling dektent is uitgevoerd met een toegangsrits, ter hoogte van de mast (bakboord). Hierdoor kunt u gemakkelijk de boot in en uit, zonder dat de gehele dektent van de boot gehaald moet worden.

In de onderzoom van het Yngling dekzeil zijn zakjes voor grind of zand genaaid. Deze zakjes zorgen ervoor dat de dektent goed op zijn plaats blijft zitten en voorkomen opwaaien van de dektent bij storm. 

Ter hoogte van het achterdek zijn twee landvastgaten in het Yngling dekzeil aangebracht. Hierdoor kunt u uw boot gemakkelijk vast leggen in de havenbox. Door het gebruik van de landvastgaten blijft het model van de dektent behouden, hiermee behoort het opwaaien van uw dektent tot het verleden!

De Yngling dektent is voorbereid op een eventuele buitenboordmotor welke in het midden van de spiegel geplaatst kan worden.

Voor welke Yngling is deze dektent geschikt?

Deze dektent is geschikt voor alle Yngling's. 

Afleverinformatie

Deze Yngling dektent wordt compleet geleverd in een draagtas, inclusief afsluitbare zakjes voor grind of zand.

Materiaal informatie

Voor meer informatie over de verschillende materialen die Topdekzeilen gebruikt om haar dektenten te produceren, verwijzen wij u door naar onze materiaal pagina. Voor een directe link zie hier onderaan de pagina.

TDZ202098
  • Naam : TDZ all
  • Omschrijving
  • Klik hier om meer details te krijgen

You May Also Like..